Del   
 Nyheter Om klubben
desember 16, 2016

Vår daglige leder, Jesper Bollius, har dessverre valgt å si opp sin stilling og søke nye utfordringer utenfor klubben.

Jesper har nå vært hos oss i 10 år og vært helt sentral i å utvikle og bygge opp klubben til det den er i dag.  Mange er de medlemmer, særlig blant de yngre, som har lært sin grunnleggende tennisteknikk av Jesper.  Systematisk trening og terping av teknikk gir resultater, og flere av spillerne har senere hevdet seg helt i toppen av norsk tennis.

Også på det administrative området har Jesper gjort en førsteklasses jobb.  Han har hele tiden lagt til rette for gode opplevelser og et meget høyt aktivitetsnivå, ikke minst etter at vi fikk utvidet boblekapasitet og ny drenering på fire av banene.  Vi er over 500 medlemmer, omsetningen er doblet,  og det er blitt en betydelig virksomhet å administrere.

Styret i Ullern Tennisklubb vil takke Jesper for utmerket innsats og samarbeid gjennom mange år.  Han har alltid hatt klubbens beste for øye, og tatt ansvar og ryddet opp de få ganger det har vært litt ruskevær.

Jesper går ut i pappaperm 12. januar og tiltrer ny stilling i Nordstrand Tennisklubb 1. april.  I denne perioden vil vår hovedtrener, Øivind Alver, fungere som daglig leder.

Vi ønsker Jesper lykke til videre i karrieren!

Hilsen

Styret i Ullern Tennisklubb