Del   
 Nyheter
mars 13, 2017

På heming hadde Nicklas Fjellman en utrolig god turnering og gikk hele veien til finalen etter 4 gode seire. I finalen ble til slutt stopp mot Borch Nielsen. Gratulerer med strålende 2 plass Nicklas!

På nesodden var Oscar Hellebust som hadde en bra turnering og tok seg helt til semifinalen. Bra treningshverdag de siste månedene gjør utslag! Grattis Oscar

I stavanger reiste 15 ullernspillere med reiseledere Tobias Lystad og Jacob von Krogh. Hektiske dager, mye tennis og mye moro. Tobias forteller det er gøy å se at Ullernspillerne er veldig bra hele gjengen når det gjelder forberedelser og oppvarming til spill uten at trener må mase de i gang. Veldig bra! I selve turneringen ble det turneringsseier til Henrik Lynum etter at han slo klubbkompis Albert i finalen. Eirik Skjørten tok en fin finaleplass i bonus.  I double for gutter gikk William Nyblin hele veien til topps sammen med makker Baltazar fra Bergen. Gratulerer til alle gutta! I jenteklassen var det god singleinnsats av Johanne Alveberg som tapte en bra single mot Sofie Siem men deretter vant bonusklassen på imponerende vis. I double viste Hanna og Julia at de er meget gode doublespillere og gikk til semifinalen! Grattis jenter

Tobias forteller generelt om at ullernspillerne har utviklet seg bra og at han ser fremgang hos alle, noe som er ekstra synlig når han ikke lenger ser de så ofte. En som utpreget seg denne gang med fighting, fair play og godt humør var Sofie von Krogh.

Til tross for stress for å rekke flyet hjem høres det ut til å ha vært en meget vellykket klubbtur til Stavanger!

 

i Sandefjord var det Ine Stange som utpreget seg med en veldig bra semifinale i A-klassen. Der ble det tap mot Hedda Gurholt men Ine ypper seg igjen i et av settene og er nære 5-5 i andre sett. Shane forteller om bra fremgang hva gjelder bevegelse på banen samt bedre førsteserver. Grattis med bra turnering Ine! I samme turnering gjør Emely en meget bra innsats til tross for tresetts tap i første runde i hovedturneringen. Hun slo både Emma Sørensen og Jenny gjøs i bonus og det er meget sterkt, bra Emely!

IMG_4849 received_10211501421878462 received_10211501422678482received_10211501421198445