Del   
 Nyheter
april 7, 2017

Nm i Bergen er for de under 14 år og Ullern stiller med Henrik Lynum, Albert Porsmyr Hansen, Jesper Winge, William Nyblin, Ulrik Nordang, Fredrik Foss, Eirik Skjørten, Henrik Villanger, Julia Braathen og Johanne Alveberg. Haakon og Shane er der og følger opp. De første kampene spilles i dag i kvalifiseringen.

 

I Stavanger er det klassen u 12, 16 og 19. Ullern har dessverre ingen deltagere denne gang i u 12 og håper ikke at dette blir gjentagende. I u 16 stiller vi med Edvard Porsmyr Hansen, Theodor Risebrobakken, Herman Høyeraal, Ine Stange, Emely Kahrs og i u19 er Joachim Schaefer, johan rønneberg og erik stange deltagere.  Theodor vant i går sin kvalifisering etter en meget tøff match. Etter et svakt første sett og første del av andre ble spillet og taktikken til Theo bedre og bedre og han dro til slutt i land seieren med 3-6 7-5 6-0. Overbevisende i det tredje settet og en deilig seier for Theo. I dag starter hovedtablået.

6 ullernspillere i aksjon i dag og det ble 5 seire. Theodor gjorde en bra jobb med å kvale inn i hovedtablået men mot en av favorittene Julius Andreassen ble det litt for tøft i dag men god innsats og god holdning gjennom hele kampen av Theo. Ine, Edvard, Herman vant enkelt. Johan kvalet inn i u19 med en sterk seier mot Bogstad i 2 sett 6-4 6-2, og Emely vant en veldig bra tenniskamp 6-1 i avgjørende mot Ramsland fra Stavanger. I morgen har vi Ine, Emely, Johan, Erik, Joachim, Herman og Edvard i aksjon.

Ny god Ullerndag i Stavanger. Emely, Ine, Herman, og Edvard er alle klare for kvartfinale i u 16 klassen. Ine måtte slite skikkelig for det i dag men fant en måte å vinne på en litt dårligere dag og det er sterkt. Emely hadde på cruisekontroll med 6-1 6-1, Herman 6-2 6-2 og Edvard 6-3 6-3. Imponerende av Edvard som spiller med brukket venstre hånd og dermed kun slicer på den siden. i u 19 vant Joachim første runde etter en god taktisk kamp i første runde med 6-2 6-2 mot Mikkel Baumann. Johan fikk som ventet veldig tøff match men spiller veldig mye bra tennis og er ekstremt uheldig som ikke tar game mot Jacob Eskeland. Erik gjorde en god kamp i dag tidlig for å kvale inn med seier i to sett mot Rustad før det også for han ble hakket for tøft mot Grieg fra Bergen i hovedturneringen. Et godt andre sett men tap 0-6 3-6. I morgen starter Joachim 8.30 mot Markus Nordby i noe som kan bli en kanonmatch før alle kvartfinalistene i u16 starter 12.30.

 

Søndag ble det dessverre exit i andre runde for Joachim mot Nordby. En velspilt kamp som til tross for 2-6 3-6 varte i nesten to timer. I u 16 hadde vi 4 spillere i kvartfinale og det ble gode prestasjoner av alle 4. Herman har storspillet inne og vant fullstendig overlegent mot Jakob Krefting i sin kvart. Mye bra serving og korte poeng med mye Power som passer Herman godt. Edvard som jo har brukket hånda før NM gjør et kanonbra NM hvor han blir tvunget til litt nye taktiske løsninger med mye Slice og lurespill. Taper 1-6 3-6 mot Ole Tinius Lepsøe men presser Ole i andre sett og taktisk gjør Edvard en meget god figur og ser ut til å kose seg på banen. I jenteklassen var Ine nok en gang nære i ett sett mot Hedda Gurholt med veldig offensivt spill og meget bra bevegelse på banen. har to gameballer til 5-5 men klarer ikke det, og kruttet går litt ut i andre sett som ender 1-6. Uansett en god match av Ine som er nære å matche de aller beste. Emely gjør kanskje sin beste match noensinne i sin kvart og knuser Mille Hågensen med 6-2 6-0. Mer eller mindre feilfritt av Emely, utrolig kult!

Semifinaledagen endte med et knepent tap for Emely som spiller sin beste tennis i livet. Presser Norgesmester Anne Myhre helt til gameball til 2-0 i avgjørende før lufta går litt ut og Anne drar i fra. 4-6 7-6 1-6. Fantastisk turnering av Emely! Herman vant sin semfinale enkelt mot Julius Andreassen.

Finaledagen tirsdag i Stavanger var Ullern involvert i hele 6 finaler, og det beste av alt det ble seier i alle finalene! Herman Høyeraal som til daglig bor i Sverige og trener på Good to great akademiet representerer Ullern og følger vårt opplegg på visse turneringer i året. Ekstra hyggelig at han da lykkes så godt og viser gode holdninger på banen. Fantastisk moral og spill i finalen som endte med seier etter nervedrama og 6-7 7-5 6-3. Herman vant i tillegg double sammen med finalemotstander Lleyton Rivera overlegent! I jenteklassen u 16 var Ine Stange i finalen både i double og mixed. I double var nok hun og makker Skarica underdogs mot hjemmefavorittene Myhre og Ramsland, men som vanlig vant Ine supertiebreak! Seier i tre sett og norgesmester nok en gang i double! Ekstra hyggelig NM for Ine med å vinne også mixed double sammen med Julius Andreassen! Joachim Schaefer var også i double og mixed finale. I mixed var han og Nora Lima Dahl store favoritter og infridde så vidt etter en nervøs avslutning og 11-9 i avgjørende sett! I double var han og makker Markus Sulen klart best etter en trøblete start frem til 1-4. Joachim var best på banen utover i kampen og spiller voksen double! Gratulerer til alle norgesmesterne og alle andre gode prestasjoner! I

I Bergen er onsdag Ullern involvert i 4 nye finaler med Henrik Villanger i single og doublefinale. Albert i double og mixed, og Julia Braathen i double. Rapport fra NM i Bergen kommer fra Shane senere

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof