Del   
 Nyheter Team Ullern
januar 2, 2017

 

I helgen har vi arrangert NC14-turnering på OTA. En stor turnering med totalt 200 kamper. Vi er fornøyd med gjennomføringen av arrangementet og kan også konstatere gode Ullernresultater.

16 Ullernspillere deltok og best av guttene lyktes Albert P. Hansen som fikk 2. plass i A-single. I finalen ble Baltazar Wiger-Nordås fra Paradis for tøff og det ble tap i en tøff 3-setter. Men en fin 2. plass for Ullerngutten som var useedet i turneringen. Forhåndsfavoritt Henrik Lynum slet med skade i hele turneringen og måtte til slutt trekke seg i semi mot Albert etter å ha vunnet 1. sett. Albert vant også double sammen med Langaard fra Heming. Her fikk både Henrik Villanger (med Dalbak) og Fredrik Foss (med Risan) også fine 3. plasser i et stort tablå.
Av jentene må vi nevne Livia Müller-Hansen som fikk en etterlengtet resultatmessig fortjent opptur med finaleplass i C-tablået. Her ble HTK-jenta Fredrikke Finne for sterk men Livia ga seg ikke før det blitt 6/4 til HTK-jenta i 3. sett. Også Sofie von Krogh utmerket seg i samme tablå med semifinaleplass etter flere gode seire.
I bonusturneringene søndag vant Henrik Villanger gutter A (etter at motstander Dalbak måtte trekke seg på skade etter overtråkk i 2. sett) og Johanne Alveberg kom til finalen i jenter A. Her det ble tap for sterke Burylo fra Stabekk for Ullernjenta som også fikk en fin 3. plass i double sammen med Goulignac fra Stabekk.

En morsom helg for Ullerns spillere hvor vi viser opp både bredde og topp. Takk også til alle Ullernforeldre for hjelp med gjennomføringen av dette store arrangementet.

nc14_2nc14_3nc14_4nc14_5
nc14_6nc14_7nc14_8nc14_9

For alle resultater – se her: