Del   
 Nyheter Team Ullern
juni 13, 2019

En lang vår med mange lagkamper går mot slutten og torsdag 13. juni ble det spilt semifinale i eliteserien for jenter mellom Ullern og Nordstrand.

Etter 6 seire og et par i grunnserien vant Ullernjentene serien og fikk derfor fordel av hjemmebane i semifinalen. Ullernjentene viste ingen nåde og vant 7-0. Nå venter forhåndfavorittene fra Furuset i finalen lørdag. Finalen spilles i Frognerparken.

Herrene gjorde også en god sesong og vant grunnserien etter 6 seire og et tap. I semifinalen mot Paradis gjorde dårlig vær at man måtte gå inn på OTA. Dette taklet Bergenslaget best og det ble dessverre tap. Men likevel en fullt godkjent sesong av herrene hvor flere juniorer også fått prøve seg.

Rekrutteringslagene i 1. og 2. divisjon har gjort det veldig bra og her viser mange juniorer seg frem både på gutte- og jentesiden sammen med rutinerte seniorer.

Også i veteranserien er vi godt representert med for første gang på en stund fire deltagende lag. Lagene gjør det bra og mange spillere får prøve seg.

Lagtennis er en viktig del av klubbens arbeid i sommermånedene og vi ser hva det gjør av teamspirit og gode holdninger for spillerne våre. Godt jobba, kapteiner!

Eliteherrera2019