Del   
 Nyheter
november 15, 2019

Hovedtrener Øivind Alver har dessverre besluttet å si opp sin stilling som hovedtrener i Ullern tennisklubb. Øivind vil fortsette i jobben frem til sin pappaperm påsken 2020 og ha sin siste offisielle dag 1 august. Etter dette vil Øivind bli Sportssjef i Heming tennis.

Øivind har gjort en fantastisk jobb som hovedtrener siden 2012 og har vært en del av klubben som spiller og trener siden 1999. Gjennom sin epoke i Ullern har Øivind bidratt til å utvikle et meget dyktig og sammensveiset trenerteam og mange gode spillere. Som en meget god spiller har Øivind også vært en viktig bidragsyter til herrelagets gode resultater, blant annet med seier i NM-lag i 2017. Fra styret sin side vil vi gjerne takke Øivind for den flotte innsatsen Øivind har gjort for klubben gjennom mange år. Vi ønsker Øivind alt godt i hans nye rolle i Heming tennis.

Noen ord fra Øivind selv;
Det kommer til å bli ufattelig vemodig å forlate klubben jeg ser på som klubben i midt hjerte etter 20 år her. Yrkesmessig gir Heming meg en av få muligheter tennisnorge har som kan gi meg en litt annerledes og spennende jobb. Det var en vanskelig beslutning men jeg ønsker nå å prøve noe nytt og føler dette er riktig tid å gjøre det på. Håper at samarbeidet mellom Ullern og Heming nå blir bedre enn noen gang.

Ny vikartrener på plass på nyåret
Med den triste nyheten om Øivind kan vi samtidig komme med den gledelige nyheten om at vi har fått en god vikartrener på plass på nyåret. Robert Andersson (29) vil gå inn som fulltidsvikar for først Shane og så Øivind første halvår av 2020. Robert er fra Stockholm i Sverige, har trener 3-utdannelse fra 2016 og kommer nærmest fra Asker TK hvor han vært konkurranseansvarlig. Vi håper Robert vil trives hos oss i Ullern!
Inntil Robert kan begynne hos oss vil Jonathan Dalnoki (39) fra Fredrikstad hjelpe oss på timebasis.

Med dette har vi sikret oss et fortsatt veldig bra trenerteam for resten av skoleåret 2019/20!

Ullern 15. november 2019

Styret