Del   
 Nyheter
april 2, 2020

Det har de siste dagene kommet en del ny informasjon og føringer rundt mulighet for å drive med idrett under Koronakrisen. Styret har nå i samråd med administrasjonen og helsefaglig ekspertise vurdert den siste informasjonen grundig.

Vår innstilling er at vi fortsatt forholder oss til retningslinjene til NIF og Norges Tennisforbund. I går var NTF klare på at «….Basert på dette anbefaler NTF ikke tennis- eller padelspill i perioden vi er inne i akkurat nå under Koronakrisen….». Mer informasjon om dette er tilgjengelig på https://www.tennis.no/…/nyhet…/informasjon-om-corona-viruset

Basert på denne føringen fra NTF har vi bestemt å fortsatt holde klubben stengt for spill både inne og ute. Vi gjør heller ingen unntak for familiespill.

Når det gjelder boblen så er alt rigget ned innvendig, men myndighetenes smitteverntiltak gjør det vanskelig å få pakket sammen duken. Det blir derfor ingen dugnad inntil vi finner en løsning på dette.

Vi følger nøye med på utviklingen under denne krisen og kommer med ny info  så snart noe endrer seg, både av hensyn til utespill og boblenedtak.

Vi håper på forståelse for at hensyn til smittevern fortsatt går først og håper på å åpne opp for utendørsspill for alle medlemmer om ikke lenge.

Styret og administrasjonen