Kategorier
Arkiv

Klubbmesterskap og Klubbfest

I uke 33 arrangerer vi årets klubbmesterskap for alle klasser. Mesterskapet går over fem dager fra onsdag til søndag. Her finner dere info om når de ulike klassene spilles/starter og at det i tillegg blir en markering av klubbens 30-årsjubileum.

...

Styrets sommerhilsen

I et forsøk på å bedre kommunikasjonen enda mer mellom styre/administrasjon og dere medlemmer vil vi fra i går sende ut styrets hilsen to ganger per år. Her finner dere styreleder, Jørgen Porsmyr, sin sommerhilsen:

...

Porsche Cup u10 – Topp Ullerninnsats!

Porsche Cup på Heming ferdigspilt - God Ullerninnsats! Igår ble årets Porsche Cup på Heming for u10-spillere avsluttet i strålende sol og med høy grad av feriestemning blant spillerne. Alle fem jentene fra Ullern spilte double og viste herlig innsatsvilje og glede over å spille kamper. Trener Haakon har fulgt opp de 15 Ullernspillerne på en fantastisk måte gjennom fem dager og her følger hans oppsummering

...

Ullernjentene i sluttspill etter fem strake seire!

Tirsdag spilte Ullernjentene i eliteserien sin første hjemmekamp for sesongen mot Holmenkollen. Igjen stilte motstandene et sterkt lag mot oss, men likevel ble det nok en seier til Ullernlaget. Ullernjentene er nå klare for sluttspill og trenger kun en seier til for å være sikret hjemmekamp i semifinalen.

...

Selvaag Cup for lag u12 – Topp stemning!

I helgen har vi arrangert vår tradisjonsrike lagturnering Selvaag Cup for spillere u12 år. Det ble et flott arrangement med masse bra spill fra spillere på 6 Ullernlag. Gratulerer til Bygdø TK med seier i begge klasser.

...