shutterstock_300148541

Medlemsåret i Ullern Tennis går i utgangspunktet fra 1. april til 31. mars påfølgende år.

Medlemskapet dekker bl.a. ubegrenset spill på våre utebaner i sommersesongen, redusert pris ved spill i tennishallen og mulighet for prioritet ved tildeling av faste timer timer i hallen.

Ønsker du/dere å bli medlem av Ullern Tennisklubb kan dere melde dere inn ved å bruke sende en e-post til klubben på adresse, post@ullerntennis.no

Priser (vedtatt på årsmøte 11. mars 2019):

 • Ordinære seniormedlemmer – 3.200 kr
 • Senior formiddagsmedlemmer – 1.800 kr
 • Student-/militærmedlemmer – 1.450 kr
 • Ordinære juniormedlemmer – 1200 kr
 • Juniormedlemmer på tennisskolen – 600 krVed innmelding etter 1. august er det en tredjedels avslag på satsene over.

  Merk: I perioden 1. februar til 1. mai 2023 er det pga sprengt kapasitet inntaksstopp for nye medlemmer som ønsker ordinært junior- eller seniormedlemskap.

Informasjon om medlemskap Ullern Tennis

 • Formiddagsmedlemmer kan kun spille frem til kl 1500 på hverdager og har ikke adgang til banene på lørdag og søndager.
 • Vedrørende familiemedlemskap: Når de to eldste medlemmene i en husholdning har betalt fullt medlemskap, reduseres kontingenten med 50% for de øvrige medlemmene i samme husholdning. En familie kan kun ha tre profiler med medlemsfordeler og i utesesongen da maks ha tre timer bestilt av gangen.
 • Medlemmer født 2010  eller senere og/eller aktive spillere u12 år som trener tre dager per uke eller mer er definert som juniormedlemmer og må ha dette medlemskapet i tillegg til å betale treningsavgift. Dette medlemskapet gir også rett til medlemsfordeler for junior i bookingsystemet.
 • ”Juniormedlemmer på tennisskolen” har kun adgang til banene i organisert trening på tennisskolen og kan ikke bestille baner med medlemsfordeler.

 

 

Inntaksstopp nye medlemmer
Styret og administrasjonen har besluttet og igjen innføre inntaksstopp for nye ordinære junior- og seniormedlemmer.
...
Vi har åpent for nye medlemmer!
Administrasjonen og styret har i samråd valgt å heve inntaksstoppet for nye medlemmer. Send en e-post til post@ullerntennis.no dersom du ønsker å bli medlem av Ullern Tennisklubb.
...
Banereglement 2022
Styret har oppdatert banereglementet i forbindelse med utesesongen 2022.
...