shutterstock_300148541

Medlemsåret i Ullern Tennis går i utgangspunktet fra 1. april til 31. mars påfølgende år.

Medlemskapet dekker bl.a. ubegrenset spill på våre utebaner i sommersesongen, redusert pris ved spill i tennishallen og mulighet for prioritet ved tildeling av faste timer timer i hallen.

Ønsker du/dere å bli medlem av Ullern Tennisklubb kan dere melde dere inn ved å bruke sende en e-post til klubben på adresse, post@ullerntennis.no

Priser (vedtatt på årsmøte 13. mars 2024):

 • Ordinære seniormedlemmer – 3.500 kr
 • Senior formiddagsmedlemmer – 2.000 kr
 • Student-/militærmedlemmer (fra 20 år opp til 26 år) – 1.600 kr
 • Ordinære juniormedlemmer – 1300 kr (til og med året man blir 19 år)
 • Juniormedlemmer på tennisskolen – 650 krVed innmelding etter 1. august er det en tredjedels avslag på satsene over. Merk: I perioden 1. februar til 1. mai 2023 er det pga sprengt kapasitet inntaksstopp for nye medlemmer som ønsker ordinært junior- eller seniormedlemskap.

  Vi åpner for nye medlemmer fra 1. mai 2024! Meld deg inn ved å sende en e-post til post@ullerntennis.no. Innmelding må inneholde:

  Fødselsdato (for verifisering av opplysninger med Min Idrett)
  Fullstendig navn
  Postadresse
  Tlfnr
  E-post for faktura og Matchiprofil

Informasjon om medlemskap Ullern Tennis

 • Formiddagsmedlemmer kan kun spille frem til kl 1500 på hverdager og har ikke adgang til banene på lørdag og søndager.
 • Vedrørende familiemedlemskap: Når de to eldste medlemmene i en husholdning har betalt fullt medlemskap, reduseres kontingenten med 50% for de øvrige medlemmene i samme husholdning. En familie kan kun ha tre profiler med medlemsfordeler og i utesesongen da maks ha tre timer bestilt av gangen.
 • Medlemmer født 2011  eller senere og/eller aktive spillere u12 år som trener tre dager per uke eller mer er definert som juniormedlemmer og må ha dette medlemskapet i tillegg til å betale treningsavgift. Dette medlemskapet gir også rett til medlemsfordeler for junior i bookingsystemet.
 • ”Juniormedlemmer på tennisskolen” har kun adgang til banene i organisert trening på tennisskolen og kan ikke bestille baner med medlemsfordeler.

banereglement-2024 (oppdatert ifm åpning av nye padelbaner april 2024)

Banereglement 2024
I forbindelse med åpning av både uteanlegg og etter hvert nye padelbaner har styret oppdatert banereglementet for utendørsspill.
...
Inntaksstopp nye medlemmer
Styret og administrasjonen har besluttet og igjen innføre inntaksstopp for nye ordinære junior- og seniormedlemmer.
...
Vi har åpent for nye medlemmer!
Administrasjonen og styret har i samråd valgt å heve inntaksstoppet for nye medlemmer. Send en e-post til post@ullerntennis.no dersom du ønsker å bli medlem av Ullern Tennisklubb.
...