Del   
 Nyheter Turnering
november 13, 2016

I helgens NC14 på OTA i regi av Nordstrand TK vant Ullerngutten Henrik Lynum A-tablået i single. I finalen ble hjemmehåpet Jon William Karlstad slått tilbake med klare 6/0 6/0!

I norgescup u 14 denne helgen leverte ullernspillerne mange gode resultater. I a tablået gikk henrik lynum helt til topps med en maktdemonstrasjon i finalen og 6-0 6-0. Det er sterkt gjort som toppseedet å vinne på den måten, grattis henrik! I samme tablå imponerte også henrik Villanger som til tross for at han fortsatt er u12 hadde fått wildcard i atablået gjennom å vinne landsmesterskapet u12 i sommer. Han grep sjansen godt og gikk til semifinale etter en utrolig sterk seier i kvartfinale mot 2 seedede jonas Berglund fra stabekk med 6-3 6-1. I semi ble det tap i tre sett for karlstad fra ntk som altså henrik lynum deretter slo.

I btablået hadde william nyblin en god turnering og tok to sterke seire. I kvartfinale slo han ut toppseedede bastian bjørneklett i 2 sett, mens i søndagens semi måtte han til slutt se seg slått av sluttvinner durasovic med 10-7 i avgjørende sett. Sterk turnering.

I samme tablå veldig gledelig å seTheodor vinne med et utrolig bra comeback fra 6-9 til 11-9 i avgjørende med god fighting og positiv oppførsel på banen. Når vi vet at han har slitt litt med forehanden etter bytte av grep var det ekstra gledelig å se at denne nå er i ferd med å fungere

I c tablået leverte fredrik foss en god turnering og semifinale før det ble stopp. Fredrik som theo leverte også seier etter å ha reddet matchball i sin 2 runde på lørdag.

Både hanna, julia og johanne leverte gode enkeltmatcher i jenteklassen og særlig hannas første match hvor hun spiller nærmest feilfritt og julias match i bonus mot ylva landa (jevnt tap) er verdt å nevne.

I double i gutteklassen hadde vi både henrik lynum og albert porsmyr hansen i finalen med hver sin medspiller fra annen klubb. Lynum og jonas berglund vant finalen. Grattis! I jentedouble leverte hanna og julia to bra seire og et meget jevnt tap mot sterke motstandere (gilje og lu) med 7-8 i kvartfinalen. Bra jenter!