Del   
 Nyheter Turnering
november 7, 2016

I helgen ble høstens lagserie avsluttet for de to eldste klassene. Etter mange morsomme lagkamper ble det Ullernlag som stakk av med seieren i både jenter u14 og jenter u16!

I jenter u14 hadde Ine Stange, Julia Braathen og Hanna Heed spilt seg til semifinale etter seier mot Snarøya og Stabekk 2 sist helg. I semifinalen mot Heming ble det uventet klare sifre for Ullernjentene som vant 4-0.  Søndagens finale mot Furuset ble som ventet jevn og det var vanskelig å gjøre noe med sterke Hedda Gurholt på 1. singeln. Ine, som vunnet alle singlekampene sine så langt, fikk det derfor tøft og tapte. Men både Hanna og Julia vant sine singler slik at det ble et avgjørende super-tiebreak om hvem som skulle vinne. Her var Ullernjentene de sterkeste og vant 10-5. En fin revansje for tapet i den ordinære doublekampen en time tidligere. Anker på laget, Ine, sier dette om finalekampen;
– Julia og jeg samarbeidet bedre enn de andre i det avgjørende super-tiebreaket. Vi tok oss sammen etter en litt svak doublekamp.
Om turneringen i stort sier Ine videre;
– Jeg synes det er gøy å spille når vi i klubben er på lag istedenfor at vi alltid spiller mot hverandre. Det har vært et bra opplegg, ikke noe venting og hyggelige arrangører.

I jenter u16 fikk Ullern også sluttvinnerne etter at Charlotte Synnestvedt, Emely Kahrs og Pauline Biørnstad vant fire av fire kamper. I finalen ble Heming slått for andre gang med klare 3-0. Gratulerer jenter!

I gutter u14 spilte klubben med to lag og begge lagene gjorde det veldig bra. 1. laget med Henrik Lynum, Albert P. Hansen, William Nyblin, Alexander Schrader og Theodor Risebrobakken fikk en fin 3. plass etter seier i bronsekampen søndag mot Nordstrand. Semifinalen lørdag veld mot erkerivalene og til like kompisene fra Heming ble svært jevn og hadde det meste en lagkamp skal ha. Heming stakk til slutt av med seieren, 3-1, men mye bra spill av alle Ullernguttene.
2. laget med Ulrik Nordang, Jesper Winge, Eirik Skjørten og Markus Karevold gjorde også flere gode lagkamper og endte til slutt på 6. plass av totalt 12 lag etter to seire og to tap.

Enda en morsom helg med lagkamper er over. Takk for innsatsen til alle spillere og coacher og nok en takk til regionen for bra opplegg med kompasstablå. Verdt å nevne vedr coacher er at Tobias, som coachet både jenter u12 og jenter u14 til seier i høst og hvor det vært mange jevne kamper, står med 100 % seire når sesongen skal oppsummeres. På spørsmål om han nå bør være aktuell som coach for Fed Cup-laget sier Tobias;
– En vet aldri.