Del   
 Nyheter Team Ullern
mai 23, 2022

Jentene reiste lørdag til Stavanger for tøff bortekamp. Det ble et jevnt oppgjør som sto 1-1 etter doublene. Ullernjentene tok føringene i singlene og raskt fikk laget ledelsen 3-1 etter at Mia og Julia vunnet kampene sine. Emilie avgjorde så lagkampen til 4-1. Sterk innsats av jentene hvor også både Adriana og Laura gjorde debut på elitelaget.

Herrene spilte lørdag hjemme mot Moss og til tross for regn ble kampen spilt ute på Blokkajordet. Ullerngutta tok ledelsen 2-0 etter double og vant til slutt klart 6-1. God sesongstart for Ullernlaget som søndag møtte Nordstrand i ny hjemmekamp. Her stilte DC-spiller Viktor Durasovic spille for gjestene så her var det høyt nivå på kampene. NTK-laget ble for sterke slik at det ble tap for Ullernlaget. Men hyggelig med debut i eliteserien for Theodor Risebrobakken.

Neste kamper for Ullernlagene er borte mot VBTK mandag for jentene mens herrene reiser til Holmenkollen fredag for bortekamp.

Også 2. lagene startet sesongen lørdag med bortekamper. På Nesodden utgjorde Sandra, Synne, Eline og Cornelia Ullernlaget. Det ble seier 4-2 i en jevn lagkamp på hardcourt hvor både Synne og Eline vant singlene sine i tre sett.

På Njård var det Edvard, Theodor, Fredrik, Mats og Nicolai som spilte for Ullern 2. Kaptein og ener Eddy sikret Ullernseier 4-2 etter 7-5 i avgjørende sett på 1. singlen.

Heia Ullern!