Del   
 Nyheter Team Ullern
august 16, 2022
I herrenes singlefinale møtte Ullerngutt, Herman Hagen Høyeraal, Casper Christensen fra OTK. Fjerde møte i sommer mellom de to kompisene. De foregående oppgjørene har vært jevne men i dagens finale tok Herman raskt føringen i kampen med tidlig break og tunge server. Første sett ble vunnet 6-3. I andre sett fortsatte Ullerngutten storspillet og kom raskt i ledelse 3-0 via nytt tidlig break. På 4-2 kom et matchavgjørende game når Herman holdt serven etter å ha reddet breakball og så vunnet et langt poeng med en volleyvinner. Til slutt 6-3 6-3 til Ullerngutten i en overbevisende kamp der ikke bare 1 servesprosenten var høy og forehandvinnerne mange. Også backhanden var både stabil og det kom vinnere langs linjen også fra denne siden. Da ble det en klar seier til Ullerngutten.

Oppsummert en fantastisk turnering av Herman som vinner NM og sin første kongepokal uten å tape sett. Nivået på spillet i både semi og finale er høyt og det blir spennende å se om vi får se en enda bedre klubbener etter et nytt år på College i Arizona. Siden sist sommer så ser vi betydelig utvikling i spillet.

Fra et klubbperspektiv var dette klubbens første kongepokal på herresiden siden 1967. Da var det Thorvald Moe som tok hjem pokalen på hjemmebane på bane 5.

Ine Stange tapte dessverre doublefinalen men flott 2. plass til Ullernjenta som nå også vender tilbake til College.

Vi gratulerer Herman med kongepokal. En fantastisk avslutning på et vellykket NM for klubbens spillere. Heia Ullern!Les om Herman i Akersposten