Del   
 Nyheter
juli 1, 2022

Gode Ullern Tennis’ere,

 

Vårsesongen er kort og intens. Det har skjedd mye hos oss på Blokkajordet siden april, både på og utenfor banen.

 

På banen

 

Morsomt er det å se både kjente og nye spillere i alle aldre. Til trening, lek og kamp. Vi har god oppslutning, klarer å utnytte kapasiteten på anlegget og er åpne for innmelding uten venteliste.

 

Lagtennisen er vårens vakreste eventyr. Elitelagene gjorde det bra i år også og øvrige lag kjemper på inn til høstens siste kamper. Det er godt å se at lagene er proppfulle med egne yngre Ullernspillere. Klubbhjertet banker når vi ser enkelte gi litt ekstra for dette, som eksempelvis spillende sjåfør Marius’ engasjement for å få med seg de litt yngre gutta på 3. laget.

 

Selvaag-cup i mai var også en stor opplevelse. Lagkamper for de yngste spillerne, med de litt større som «coacher» og foreldre som laget tennis-fest i fire dager. Rosen fra gjester haglet velfortjent. Hvis noen vil gjenoppleve dette; se på Facebook-siden vår og finn bildet av alle barna på «Players Party» i menighetshuset. En stor gratulasjon til miljø-komite og alle andre i og rundt kiosken for heftig innsats. Dette lover godt for Landsturneringen vi skal ha i august 2023.

 

Så har vi bred turneringsdeltakelse for unge og voksne i inn- og utland, stigespill i klubben og champagne-tennis. Og intense dyster med tennisvenner. I sommer vil to av våre spillere representere Norge på yngre landslag. Og til høsten har vi åtte spillere på college/universitet i USA.

 

Vi ønsker å gi alle muligheten til gode opplevelser sportslig og sosialt på banen ut fra sine ønsker og nivå. Så da er det innsatsen på banen med tennisvenner, treningskompiser og trenere som betyr noe; i tennisskolen, voksenkurs, trening eller egenspill. Trenerteamet er kjernen i mye av dette på en god og fin måte. Stor takk til alle dere som har stått på banen og vært Ullern Tennis i vår !Til høsten vil vi søke etter en hovedtrener som kaptein og leder av det sportslige; en viktig prosess for å ta den delen av klubben videre.

 

Utenfor banen

 

Anlegget er fint, men krever også vedlikehold og utvikling. I sommer har vi satt av ressurser til en oppgradering av linjene på bane 1 til 4 og klubbhuset vil bli malt utvendig.

 

Mange har hørt om Møteplassen – to padelbaner, ballbinge og løpebaner – på asfaltplassen. Fullfinansiert av eksterne støtteordninger. Sist uke fikk vi endelig byggetillatelse fra kommunen. Nå gjenstår de siste formalitetene og vi jobber for å gjøres byggingen i høst. Møteplassen skal være åpen for alle som bor i området, med og uten racket. Ullern Tennis vil få stor glede av den til lek og trening, og det samme vil nabolaget. Vi tar det store jubelropet når alt er klart, men en stor gratulasjon allerede nå til Svein Erik, Marcus & co, som har jobbet dette frem.

 

Dere ser navnene på våre sponsorer tydelig på banene, og vi må takke for god støtte fra alle disse. Godt er det at vi har med oss mange og stadig får noen nye. Også her banker klubbhjertet når det er mange i klubben som hjelper til i arbeidet.

 

En «teaser»; i august blir det klubbmesterskap og -fest med markering av at klubben er 30 år. Vi vil blant annet markere med å vise frem klubbhistorien, både før og etter vi ble en egen klubb. Miljøkomiteen er på saken, følg med 🎾

 

Til slutt; det er medlemmene på og utenfor banen som er Ullern Tennis sammen med Jesper og trenerteamet. Vi i styret skal organisere og støtte opp om dette. Det ser vi frem til å fortsette med til høsten. Arbeidet gjøres kollektivt der den enkelte også har sine særlige områder; Gry (miljø), Ellen (økonomi), Svein Erik (Anlegg og sponsorer), Marcus (Anlegg), Bastian (sport) og meg Jørgen (leder). Kontaktdata står på hjemmesiden eller fås via Jesper, så ta kontakt når det er noe.

 

God tennis-sommer – vi ses til høsten 🎾🎾

 

Jørgen